Ressourcer

En liste med ressourcer som Briix Marketing anbefaler. Siden her indeholder affiliatelinks. Det betyder, at trykker du på et link ved en anbefaling og laver et køb, vil Briix Marketing modtage en kommission. Vores ressourceliste indeholder dog kun produkter som vi selv bruger eller har brugt, samt på det varmeste anbefaler.

Affiliate marketing

Har du en hjemmeside? Så kan du begynde at tjene penge på den med affiliate links. Vi anbefaler følgende affiliate netværker:

Partner-Ads – Danmarks største affiliate netværk, hvor du kan blive affiliate for over 1500 annoncører, i en bred vifte af kategorier.

Datafeedr – Datafeedr er et værktøj der lader dig importere produkter automatisk til din affiliate hjemmeside. Produkterne vil her automatisk opdatere pris, lagerbeholdning osv. Et intet mindre end genialt værktøj til dig som arbejder med affiliate marketing, og gerne vil automatisere processen så meget som muligt. Du kan importere produkter fra over 30 forskellige affiliate netværk, her i blandt Partner-Ads.

Linkbuilding

Linkbuilding er kunsten af bygge links til hjemmesider, for at optimere dem til, at få bedre placeringer på søgemaskiner som f.eks. Google. At bygge relevante links en hjemmeside, er en essentiel del af SEO (Search Engine Optimization). Vi anbefaler følgende servicer til linkbuilding:

Nemlinkbuilding.dk – Her kan du få adgang til over 500 hjemmesider, hvor du kan begynde at bygge links fra. En utrolig billig – og effektiv – måde at bygge links på.

BOB Linkbuilding – BOB står for Bedre og Billigere. Når du er tilmeldt, får du adgang til en lang række hjemmesider, hvorpå du kan udgive artikler med links. Prisen er kun 1495 kr. pr. måned, og du kan udgive op til 50 artikler.

SEOworks – Hos SEOworks får du adgang til et stort katalog af hjemmesider, som du kan bestille publiceringer med link fra. Du finder hjemmesider i stort set alle kategorier, og kan selv vælge, om du vil skrive teksten selv, eller bestille den.

Ressourcer til at bygge hjemmeside

Skal du have bygget en hjemmeside? Så har du her nogle super gode ressourcer, til hvordan du kan gøre det selv.

Elementor – Elementor er et plugin til WordPress, som gør det utrolig nemt at bygge flotte og gode hjemmesider, uden at skulle kode selv. Briixmarketing.dk er bl.a. bygget i Elementor.

Crocoblock – JetPlugins fra Crocoblock er en række WordPress plugins, som kan gøre din Elementor hjemmeside endnu bedre. De har en lang række features, som gør, at du kan opnå mere avancerede hjemmesider, igen, uden at skulle kode selv. Det er kort sagt steroider til Elementor.

Content og tekstforfatning

SurferSEO – SurferSEO er en revolutionerende software indenfor content optimering. Her kan du enten skrive en artikel fra starten, eller optimere en allerede eksisterende tekst, og få gode tips og råd til hvordan teksten skal sættes op i forhold til dine største konkurrenter på et givet søgeord/en given hjemmeside.

Webhotel - hosting af hjemmeside

Et god webhost er essentiel for en hurtig hjemmeside. Vi anbefaler følgender webhoteller:

Azehosting – Stabilt webhotel fra kun 108 kr. årligt. Briixmarketing.dk er hosted hos Azehosting, de kan varmt anbefales.

Bogføringsprogram

Hvis du har en mindre virksomhed, og gerne vil bogføre selv, så er et brugervenligt bogføringsprogram alfa omega. Hos Briix Marketing anbefaler vi følgende:

Dinero Regnskab – Dinero bogføringsprogram er et utroligt brugervenligt program. Det er nemt både at sende fakturaer til kunder, såvel som at bogfører bilag. Og så er det gratis! Ønsker du bogføringshjælp kan du købe deres Pro version, og få bogførringssupport via chat.