PROFESSIONEL ONLINE MARKETING KONSULENT

Få professionel hjælp, råd og vejledning til at optimere din online markedsføring

Få hjælp til lige nøjagtigt det du har behov for i din online markedsføring. Om det er optimering af nuværende annoncer, strategi planlægning, navigation i Facebook Business Manager eller noget helt fjerde – du bestemmer.

For dig der søger en ærlig, effektiv og professionel online marketing konsulent

Står du og skal i gang med en markedsføringsprojekt, eller har du allerede et, men føler du er gået i stå? Som du sikkert ved, kan det være vanskeligt at søsætte en ny markedsføringskampagne. Ligeledes kan det været et problem at optimere eksisterende markedsføringskampagner, hvor tingene måske er gået i stå. Det er ofte tilfældet, hvis man ikke arbejder med online marketing hver dag. 

Hvis du kan nikke genkendende til sådan en situation, kan det være en fordel at få eksperthjælp udefra, og få et par nye friske øjne på. Det kan du få her. Via en eller flere konsultationer, kan du få sat skub i sagerne, og få hjælp til at tage din markedsføring til det næste niveau. En konsultation indebærer altid ærlig, effektiv og professionel vejledning af mig personligt. 

 

online marketing konsulent til rådgivning om markedsføring

Nogle af de ting, du kan få hjælp til ved en konsultation

- dog ikke begrænset hertil

Markedsførings strategi

Få råd og vejledning til planlægning af din markedsførings strategi.

Facebook annoncering

Hjælp til opsætning af Facebook annoncer - både tekst, medie og teknisk opsætning.

Instagram annoncering

Facebook eger Instagram, men har en anden målgruppe. Få hjælp til at annoncere her.

Målgruppe opsætning

Den rette målgruppe er essentiel for succesfuld markedsføring. Den SKAL sidde lige i skabet.

Skalering af kampagner

Når du har en kampagne som virker skal den skaleres. Det skal gøres korrekt for at få mest muligt ud af budgettet.

Budget planlægning

Er du i tvivl hvordan du skal budgettere til din markedsføring? Få den rette rådgivning her.

Generel vejledning

Online marketing omfatter utrolig mange ting. Jeg kan hjælpe dig med det meste.

Teknisk opsætning

En ting er at få lavet en flot annonce med en god tekst. En anden er den tekniske opsætning. Spar tid og kom rigtigt fra start.

Pixel sporing

Markedsfører du dig på Facebook og Instagram SKAL du have opsat Pixel sporing. Det kan du få hjælp til her.

Tips og tricks

Få gode tips og tricks til hvordan du kan få presset mere ud af din annoncebudget.

Anbefaling af værktøjer

Mange gange kræver markedsføring eksterne digitale værktøjer. Få hjælp til at finde og bruge de rette.

Andet?

Er der andet online marketing relateret du har brug for vejledning i? Spørg gerne - det er gratis.

Online markedsføring konsultationer på timebasis

Det kan jeg tilbyde dig som sparringspartner

Som online marketing konsulent, kan jeg give dig professionel vejledning, som bygger på min erfaring i at drive et online marketing bureau, og hjælpe virksomheder til succes igennem effektiv online markedsføring. Du får en sparringspartner, som hver dag hjælper virksomheder med alt fra planlægning af markedsføringsstrategier, til teknisk opsætning af annoncer, til skalering af kampagner. En der ved hvad der rør sig i online marketing verdenen, og ikke mindst ved hvad der virker lige nu. Online marketing ændre sig med lyntes hast. Det er have indsigt i hvad der virker netop nu, er derfor en nøglefaktor til succes.

 

Online markedsførings konsultationer på timebasis

- jo flere du køber, jo mere sparer du

Sådan virker det

Ved en konsultation, kan du få professionel hjælp, råd og vejledning til det du har behov for, indenfor online marketing. Konsultationerne er afregnet på timebasis. Du kan benytte dig af konsultationerne inden for enten 6, 12 eller 18 måneder, afhængig af hvilken pakke du har valgt.

Spar op til 20%

Ved køb at flere timer kan du spare op til 20%. Til dig som ved du skal bruge flere timers hjælp fremadrettet, er det en god måde at spare penge. Jo flere timer du køber, jo længere har du også til at indløse dem.

1 time

650 kr.

fuld pris

5 timer

2925 kr.

spar 10%

10 timer

5200 kr.

spar 20%

Kombi-løsning på ads og konsultationer

- engangsopsætning som suppleres med konsultationstimer

Hvad er kombi-løsning?

Kombi-løsningen, er en kombination af engangsopsætning af Facebook annoncer og supplerende konsultationstimer. Du får en pakke med X antal færdige Facebook og/eller Instagram kampagner og annoncer. Hertil X antal 1-times konsultationstimer. Timerne kan herefter indløses indenfor en aftalt tidsperiode. Under konsultationerne, kan du få hjælp til lige nøjagtigt det du ønsker angående markedsføring på Facebook og Instagram. Alt fra planlægning af markedsføringsstrategi, til vejledning om budget, til hvordan du bruger de forskellige værktøjer i Business Manager. Hvordan du korrekt skalerer dine kampagner, og får mest muligt ud af dine annoncekroner. Enkelte konsultationstimer har en værdi af 550 kr. Ønsker du enkelte timer uden annoncer, kan du se konsultationstime priserne her.

Hvad er fordelen?

Fordelen ved kombi-løsningen, er at du får en pakke færdige annoncer med tekstforfatning, medie og målgruppeopsætning – alt sammen sat teknisk op, klar til at iværksætte. Herefter vil du via konsulationstimerne, selv lære at administrere og optimere annoncerne fremadrettet. Hvis du gerne selv vil lære at stå for din Facebook markedsføring, men ønsker en færdig pakke annoncer at starte med, så er kombi-løsningen for dig. Du vil blandt andet lære hvilke annoncer du skal stoppe og hvornår, og hvilke du skal hæve budgettet ved. Du vil lære om målgruppeopsætning, at navigere annonceadministratoren og alt andet du måtte have behov for vedrørende online markedsføring på Facebook og Instagram.

lille kombi

1700 kr.

engangsbeløb

Mellem kombi

3900 kr.

engangsbeløb

stor kombi

14.000 kr.

engangsbeløb

Er du klar til en professionel sparringspartner?

- Las os sammen få opgraderet din virksomhed

Hvis du tror min ekspertise kan hjælpe din virksomhed til næste niveau, og du sætter pris på ærlig, effektiv og professionel vejledning, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Du har mulighed for at booke en eller flere konsultationer afregnet på timebasis. Jo flere du køber, jo mere sparer du. Har du spørgsmål eller er i tvivl, tilbyder jeg altid 30 gratis sparring som du kan benytte dig af. Her kan vi samtidig lære hinanden at kende, og se om der er et match.