læs mere Om

Briix Marketing

Hvem er briix marketing?

Da jeg begyndte at interessere mig for online marketing, oplevede jeg at markedet hovedsageligt var domineret af store marketings bureauer med lange bindingsperioder. Priserne lå ofte på et niveau, som især mindre lokale virksomheder, ikke havde en jordisk chance for at have råd til.

Som et alternativ til de store bureauer, stiftede jeg derfor Briix Marketing, som en løsning til mindre virksomheder med begrænset markedsføringsbudget, der ønsker en bekvem og effektiv løsning, til en pris der er til at betale.

Jeg mener at online markedsføring skal være for alle, og det skal kunne betale sig hjem inden for kort tid. De fleste mindre virksomheder har ikke råd til at planlægge en langtidssigtet markedsføringsstrategi som først giver afkast efter 6+ måneder. De skal have penge tilbage i kassen, så forretningen kan løbe rundt.

Mit navn er Nick Brix og jeg er stifter af Briix Marketing. Jeg har en stor passion for online marketing, og får et kick ud af, at bruge det til at vækste virksomheder. Derfor nørder jeg med det stort set hver evig eneste dag.

Udover Briix Marketing driver jeg hjemmesiderne Vintønde og Chaussesten.

Du er mere end velkommen til at tjekke min LinkedIn profil og connecte.

Vil du vide mere?

Mine spidskompetencer er annoncering på Facebook og udvikling af markedsføringsstrategier, men er ikke begrænset hertil. Jeg laver blandt andet også annoncering på Instagram og E-mail marketing for virksomheder.

Måske, måske ikke. Det kommer an på mange faktorere, den eneste måde at finde ud af det på er ved at tage en snak, lære din virkomhed at kende og se på mulighederne. Jeg indgår kun samarbejde med virksomheder jeg ser potentiale i og mener jeg kan vækste.

Det er et spørgsmål jeg ofte får når jeg har konsultationer med folk, og i langt de fleste tilfælde er svaret ja. Facebook har over 3 millioner danske brugere. Det betyder at din målgruppe højst sandsynligt er her i blandt.

Nej, jeg kræver ingen bindingsperioder. Det er udelukkende måned til måned. Indgår vi et samarbejde, og kommer der noget i vejen kan du altså stoppe fra måned til måned, eller blot holde en måneds pause.

Nej, jeg kan aldrig garantere resultater. Jeg kan ikke forudse fremtiden. Jeg indgår kun samarbejde med virksomheder som jeg er overbevist om at jeg kan hjælpe, hvilket også er grunden til at jeg ikke kræver nogen binding. Jeg stiler dog altid efter et langt og fordelagtigt samarbejde for begge parter, og gør altid mit absolut bedste for at skabe de bedst mulige resultater.

Min pris er yderst konkurrencedygtig og overkommelig for langt de fleste virksomheder. Jeg tilbyder hjælp til både enkelte aspekter af Facebook annoncering og som samlet pakker. Pakkerne starter fra 4000 kr. + moms. For at finde ud af hvad det vil koste for netop din virksomhed, er en samtale nødvendig.

Klar til at opgradere din virksomhed?

Send en besked og bliv kontaktet til en snak eller en gratis strategi konsultation, og lad os se hvordan vi kan få løftet din virksomhed til nye højder.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet til en uforpligtende samtale