Facebook annoncering

En Af De Hurtigste Måder At Vækste En Mindre Virksomhed På

hvordan du kan få hjælp til facebook annoncering

Opbygning af brand og online tilstedeværelse med Facebook Annoncering

Facebook annoncering er det perfekte værktøj til at opbygge et brand og en online tilstedeværelse. Med Facebooks specialiserede kampagnetyper og unikke målretnings muligheder, kan du effektivt nå ud til den kolde del af sin målgruppe (dem som endnu ikke kender til virksomheden). 

Jo mere folk kender til din virksomhed, jo lettere er det at få dem til at købe hos dig. Du bør altid kotinuerligt bruge en del af markedsføringsbudgettet på at styrke din online tilstedeværelse. Det er super effektivt langtidssigtet, og vil med tiden give dig bedre og bedre afkast.

opbygning af brand og online tilstedeværelse ved hjælp af Facebook annoncer
Vækst Med Dynamit Strategier med Facebook annoncering

Vækst med Dynamit Strategier

Dynamit strategier, er simple strategier som giver hurtige og effektive resultater med Facebook annoncering. En anden måde at sige det på, er små strategier som giver slagkraftig effekt, deraf navnet.

Disse strategier er specielt udviklet til mindre lokale virksomheder, med formål at skabe vækst og få kunder ind ad døren allerede fra første måned af.

De fleste mindre lokale virksomheder, har ikke budget til en langtidssigtet markedsføringsinvestering, hvor resultaterne først kommer efter 4-6+ måneder.

Der skal skabes hurtige resultater, så der kan komme penge tilbage i kassen, og forretningen kan trives og løbe rundt.

 

KCS - Kontinuerligt Content System

Kontinuerligt Content Systemet, er en strategi udviklet hovedsageligt til at generere høj-kvalitets leads til servicevirksomheder, som sælger en dyrere eller mere kompleks service.

Strategien fungerer overordnet set ved at præsentere det rette materiale, til de rette folk, på det rette tidspunkt, over en længere periode ved brug af Facebook annoncering.

Det er en langtidssigtet strategi, som på sigt vil give dig fantastisk afkast og kontinuerligt generere høj-kvalitets leads til din virksomhed. 

KCS strategien har utrolig stor værdi og kan være en game-changer for din forretning.

kontinuerlig content system strategi til annoncering på Facebook
Sekventielle flows med annoncer på Facebook

Sekventielle Flows

Ved at opsætte sekventielle flows, kan du fremvise forskellige annoncer og budskaber til din målgruppe, over en bestemt periode. 

Folk er forskellige, og køber baseret på forskellige kriterier. Nogle vil have tilbud, nogle vil se social proof, og andre vil vide alt hvad der er at vide om produktet før de køber. 

Ved at fremvise forskellige annoncer med friskt materiale og budskab, kan vi på den måde konvertere en betydelig større del af målgruppen til købere.

Opbygning af E-mailliste med Facebook Annoncering

Det er utroligt effektivt at opbygge en E-mailliste ved brug af Facebook annoncering.

Ved at opbygge en E-mailliste, kan du skabe din egen markedsføringskanal, hvor du gratis kan markedsføre dig til din målgruppe igen og igen.

Dette kan kombineres med annoncer på Facebook, og på den måde skabe flere touch-points hos din målgruppe. Jo flere touch-points, jo større chance er der for at folk køber.

opbygning af emailliste med Facebook annoncering
Facebook annoncering retargeting

Facebook Retargeting

Retargeting er det måske stærkeste værktøj Facebook tilbyder inden for annoncering. Du kan både retarget folk som har vist interesse i din forretning, men ikke købt, og folk som allerede har købt af dig før. 

Det er typisk når du begynder at sætte retargeting kampagner op, at det bliver rigtig sjovt, da det i langt de fleste tilfælde giver rigtig god afkast på investeringen. 

Hvis muligt, er retargeting kampagner noget af det første du bør sætte op. Der er et utal af måder du kan retarget på, og det er bestemt værd at undersøge hvilke muligheder der giver mening for lige netop din virksomhed. De virksomheder som ikke benytter sig at retargeting, går højst sandsynligt glip af en betydelig portion penge, hvilket er ekstremt ærgerligt.

har du brug for hjælp til din markedsføring på facebook?

Med Facebooks over 3 millioner aktive danske brugere, er din målgruppe højst sandsynlig her i blandt. Med andre ord, der vil altid være nogen på Facebook som leder efter lige netop dit produkt eller din service. Dem finder jeg for dig.

De strategier og processer der nævnes, er de samme som bliver brugt til at udvikle og vækste min kunders samt min egen virksomhed. Derfor ved jeg at de virker, og kan 100% stå inde for dem.

Du kan få hjælp til både enkelte aspekter af Facebook annoncering og som samlet pakker.

Priser for samlet pakker starter fra 4000 kr. + moms

Ydelser kan inkludere

Men ikke begrænset hertil.

 • Markedsføringstrategi
 • Markedsresearch
 • Hjælp til opsætning af Pixel
 • Tekst til Annoncer
 • Opsætning af Annoncer
 • Split Testing
 • Retargeting Kampagner
 • Administrering af Annoncer
 • Optimering af Annoncer
 • Personlig kontakt og sparring efter behov
 • Opbyggelse af Landingsside
 • E-mailliste opbygning og integration

Ydelser inkluderer ikke

 • Nogle former for billeder og videomateriale
 • Programmør og Webudvikler opgaver
 • Forbrug af Facebook Ad Spend
 • Hjemmeside justeringer

Klar til at opgradere din virksomhed?

Send en besked og bliv kontaktet til en snak eller en gratis strategi konsultation, og lad os se hvordan vi kan få løftet din virksomhed til nye højder.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser.

Udfyld dine oplysninger og bliv kontaktet til en uforpligtende samtale